ERZURUM / KARAYAZI - Karayazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz Masa Tenisi turnuvamızı kazanıp ilk 3'e giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik.

Mrt

OKULUMUZDA KUR'AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLEDİK VE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELERİNİ TAKDİM ETTİK.

Ock

OKULUMUZ PANSİYONUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİ YAŞADIĞIMIZ ALANLARI TEMİZ TUTMAYA TEŞVİK ETMEK İÇİN EN TEMİZ ODA YARIŞMASI DÜZENLEDİK.

ARALIK AYI BOYUNCA ODASINI SÜREKLİ TEMİZ TUTAN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELERİNİ TAKDİM ETTİK.

Ara

Karayazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimiz gelecegimizin teminatıdır parolası ile yola çıkarak, gelecegimizi sağlam temeller üstüne atmak için YKS Kampı başlattık.

Ders çıkışlarında gönüllü öğretmenlerimizin gözetiminde öğrencilerimiz sınava yönelik ders çalışıyorlar.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhlis ÇİÇEK Bey, okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine YKS Motivasyon konuşması yapıp, YKS kitapları dağıtımı yaptı. Okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Karayazı Kız Anadolu İmam Hatip lisesi, 2023-2024 Veli Toplantısı yapılıp, velilerimiz devamsızlık ve ders notları hakkında bilgilendirilmiştir.

Kas

"Ağaç yaş iken eğilir" atasözünü rehber alıp, 9. Sınıfa başlayan öğrencilerimize Türkçe Konuşma ve  Anlama Yarışması düzenledik. 1. Olan 9/B sınıfımıza ödüllerini takdim ettik.

Kas

GELECEĞİMİZİN MİMARI KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN '' 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ '' KUTLU OLSUN.

Kas

“İçinde bulunduğumuz bu günlerde 100. yaşını iftiharla kutladığımız cumhuriyetimizi genç nesillere, genç nesilleri öğretmenlerimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, düşünceleri ve eserleriyle evlatlarımıza daima kılavuz olacak ve ülkemiz için atacakları her adımda öncü ve önder vasıflarını daima muhafaza edecektir.”

Kas

ÜLKEMİZDE KUDUZ VAKALARININ GÖRÜLMESİ ÜZERİNE OKULUMUZUN ÖĞRETMENLERİNİ VE ÖĞRENCİLERİNİ BİLGİLENDİRMEK AMACIYLA KARAYAZI TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİNDEN GELEN DİLEK ÖNER HANIM VE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN RAMAZAN ALPAY BULUT BEY OKULUMUZDA GEREKLİ BİLGİLENDİRMEYİ YAPMIŞTIR.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI MÜNASEBETİYLE AZİZ VATANIMIZIN KURTULMASI İÇİN ŞEHİT OLANLARIN RUHLARINA HATİMLER İNDİRİLDİ VE BUGÜN OKULUMUZDA HATİM DUASI YAPILDI.AKABİNDE 29 EKİM CUMHURİYET PROGRAMI KUTLAMA TÖRENİ YAPILDI.ŞİİRLER OKUNDU.CUMHURİYET NASIL İLAN EDİLDİ BELGESELİ SEYREDİLDİ.GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ İLE İLGİLİ KONUŞMAYI OKUL MÜDÜRÜMÜZ KEVSER TAŞER TUTKUN YAPTI.29 EKİM KÖŞESİ HAZIRLANDI.CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI TÜM VATANIMIZA KUTLU OLSUN.

Ekm

EY YÜKSELEN YENİ NESİL İSTİKBAL SİZSİNİZ.CUMHURİYETİ BİZ KURDUK, ONU YÜKSELTECEK VE YAŞATACAK SİZSİNİZ.

Ekm

'' TEMİZLİK İMANDADIR. ''  HADİS-İ ŞERİFİNİ KAYNAK ALARAK, OKULUMUZDA TEMİZ SINIF YARIŞMASI DÜZENLEDİK. 10/A SINIFIMIZ 1.OLDU.OKUL MÜDÜRÜMÜZ , SAYIN KEVSER TAŞER TUTKUN ÖNDERLİĞİNDE 1. OLAN SINIFIMIZA ÖDÜLÜNÜ VERDİK.

Ekm

13 EKİM '' DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ '' KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI VE DEPREMDE GÜVENLİ ALAN ÜZERİNE BİLGİLENDİRME YAPILDI.

May

OKULUMUZDA ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA GELİRİ YARDIMA İHTİYACI OLAN ÇOCUKLAR İÇİN KULLANILACAK KERMES DÜZENLENMEKTEDİR.